Snel ophalen op locatie

Eerlijk en transparant, over onze prijzen

Gratis retourneren

Menu Close
Cart 0

Klachtenregeling

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@koopjesgroothandel.nl.. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur viahttps://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.
Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Onze showroom

Kom kijken in onze showroom, waar wij de meest uiteenlopende producten hebben staan, tegen de scherpste prijzen. De producten kan je direct meenemen. Wil je liever de producten thuisbezorgd krijgen? Ook dat is mogelijk. Wij verzorgen de verzending.

Direct meenemen uit ons magazijn

Alle producten zijn in ons eigen magazijn op voorraad en dus snel leverbaar. Bovendien zijn al onze producten af te halen bij ons bedrijf in Nieuwegein.